Automate your Marketing
with Womplify




 
Lady Tazmania

By: Amy Shazriena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
My Best Buddy.......

akak n adik
Nora & Mai
Ceria sentiasa
Nielah best buddy aku ....Cik Nora.....Dia nie bekas budak sek arab... xpi kepala dia best.... layan bak kata fara fauzana ( Fafau ) aku senang kalau nak bercerita problem aku kat dia...selain penyimpan rahsia aku yang sah dia juga penasihat yang baik..... Pada Nora aku sayang ko sampai bila2



Cik Nora vs Cik Amy


Nora bersama Maisarah


Sunday, 28-May-2006 02:37 Email | Share | | Bookmark
Taklimat Perlepasan Para Peserta.....

Team N.A.A.R ( Navi )
Marshall dari JSIC
Cik Intan kita lah nie
View all 24 photos...
Dah lah kena sampai seawal pagi lepas tu ada pulak taklimat pepagi...
Sementara nak tunggu ketibaan orang2 besar .... aper lagi sesi bergambar lah... Xpi masa tu aku x pegang camera yang pegang En Fadzlee sebab dia bertugas sebagai marshall ....
Nie lah di hasil keja nyer....

Tempat : Dataran Di Depan Dewan
Tarikh : 27.06.2006
Waktu : 7.00pg
Agenda : Taklimat Sebelum Perlepasan & Perasmian Perlepasan




Saturday, 27-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Taklimat P & Q Xplore Hunt 2006

sesi pendaftaran di Dewan NPC
Gelak aper tu....
Tenung jangan x tenung
View all 10 photos...
Taklimat nie dalam kul 8.00 malam..time nie aku dah lepak gegiler punya...mau x dah lah 1 ari kat off nie kena dengar taklimat plak ingat nak skip ...x lepas sekali tengok contoh soalan boleh pecah kepala.. Nak x nak stay sampai kul 11.30 malam..baru boleh balik esok pepagi dah kena wakeup....arrrrrr Opppsss..... Taklimat nie khas untuk peserta sahaja.... Saja nak bagi kita orang kalah sebab x cukup tido alasan

Tempat : Dewan NPC
Tarikh : 26.06.2006
Waktu : 8.00mlm
Perkara : Taklimat bagi para perserta Xplore Hunt 2006


Nielah orang2 yang bertugas dari awal hingga akhir...nie semua idea dia orang lah

Member baik boss aku....orang nyer cool jer...banyak ilmu tu...

Shaiful..aku..md noor mewakili team N.A.A.R ....Intan xde time nie ada hal yg lebih penting....


Thursday, 20-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kejutan dari Seorang Teman

 
Ari nie aku agak xde mood sangat.. Maklumlah blom berapa sihat sangat.... Xpi tanpa di sangka2 ari yg x berapa best sangat nie rupanya ada kejutan buat aku... Dalam kul 12.30tgh aku nampak mamat penghantar bunga masuk office aku xpi aku wat dek jer... Dalam ati berdetik gak sapa lah yang dapat bunga nie....dalam aku tengah duk berfikir birthday sapa ari nie ? And baru aku nak bertanya pada zai ( Officemate ) tertiba aku dengar mamat tu panggil nama aku...Dalam kalut2 aku menyain tu aku tertanya2 sapa yg hantar bunga nie... Dah kekawan yang blink2 aku ask aku soalan yang aku sendiri xde jawapan... Setelah segala penyiasatan dijalankan akhir nya aku tahu jua sapa yang menghantar....
Thank sebab menceriakan ari amy yang muram pada ari nie...


Sunday, 26-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pengantin Merah....

 
 
 
View all 10 photos...
Lepak gak....sebab pagi aku uruskan budak2 PBSM...dalam kul 10 jer aku terus gi umah member aku ... Jadi pengapit x bertauliah sekejap.....Oleh kerana aku dah kekurangan tenaga jadi aku dah malas nak bergambar...

Kepada Helmy & Ana Semoga kalian berbahagia lah hendaknya hingga keanak cucu....

Permulaan satu perkongsian dalam kehidupan


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net